Kontur

Kontur är ett laboratorium som undersöker potentialen i att skriva och leva tillsammans, och utforskar etablerade begrepp ur nya vinklar. Det gäller även arbetsprocessen och tidskriften som produkt. Kontur är en process som är i ständig förändring och som samtidigt formar oss som kontribuerar till Kontur. Kontur är baserad i Helsingfors.
 

Nyheter om Kontur

  • Kontur är årets kulturtidskrift 2018
    KONTUR ÄR ÅRETS KULTURTIDSKRIFT 2018 Det sjätte finlandssvenska kulturtidskriftspriset på 1 000 euro tilldelades på lördag 27.10 under Helsingfors bokmässa kulturtidskriften Kontur, som utges av Kontur r.f. Pristävlingen ordnades av Tidskriftscentralen r.f. och vinnaren har i år utsetts av journalisten Magnus Londen. Londens motivering: ”Delvis tvåspråkiga Kontur är ett litterärt äventyr i pocketformat. Med utflippad och färghysterisk layout ...
  • Två nya medlemmar
    Tidskriftscentralens styrelse har 27.2.2018 godkänt två nya medlemmar i föreningen: Kontur rf och finska staten (företräds av Institutet för de inhemska språken). Föreningen Kontur rf ger ut tidskriften Kontur. Institutet för de inhemska språken ger ut tidskriften Språkbruk. Stellatum Oy, som tidigare var noterad som medlem för Språkbruks del, har avgått som medlem.

En tanke kring ”Kontur

  1. Pingback: Tidningar och tidskrifter i svenskfinland - Svenskfinland

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *